Vint sopars de duro

20,19

Si sabem buscar i trobar el sentit de la nostra vida es que hem tingut èxit . La resta només és preparació, diligència i audàcia.

Res no provoca més que la realitat, per això, aquest llibre està cuinat des de les experiències personals i compartides dels autors sobre l’evolució de les carreres professionals i el desenvolupament de les organitzacions. Són relats ficció-realitat que tenen com a marc vint trobades gastronòmics en què el diàleg, el debat i la reflexió són la matèria primera del guisat de cada capítol. La seva condició d’observadors sense condicionaments permet ser exegetes d’aquesta realitat i opinar des de la llibertat més desitjable. Els protagonistes, que s’autoanomenen Quartet d’Alexandria, com els personatges de la celebèrrima obra de Lawrence Durrell, presenten cadascun dels temes d’una manera polièdrica on cada visió forma una part indissociable d’aquesta realitat.

Renunciant a la temptació de caure en un reduccionisme simple de la complexitat de la relacions persones-empresa, o d’oferir consells innocus o manuals de procediment, recorren a la ironia i la maièutica per qüestionar situacions reals, com el sentit de les empreses, el lideratge, les crisis, la pèrdua de centralitat, el rol dels agents socials, el treball en equip o la vida poslaboral, etc. Les paradoxes es converteixen en antisèptics dels mantres de la cultura del business style d’avui dia, per portar el lector a l’àmbit del dubte i el pensament crític.

Et convidem a seure a la nostra taula, com un comensal més, perquè al final de cada àpat responguis a les preguntes clau que fan els protagonistas

Categoría: Código SKU: 9788499614151 Marca:

Información adicional

Editorial

Autor

Subtítulo

Paradoxes vers les persones i les empreses

Edición

1

Encuadernación

Rústica con solapas con solapas

Formato

24 x 17

ISBN

9788499614151

Páginas

332

Colección

Idioma

Fecha Publicación

01/04/2022